r
Nosalty Logó

Tojáspizza

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Banni
Tojáspizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 198 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    397 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1263.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    253 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    640 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    536 micro
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    397 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1263.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    253 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    640 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    536 micro
Összesen 412 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    607.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    140 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    495 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ezt az ételt a végtelenségig lehet variálni. A képen egy kolbászos van. De bármilyen összetevő jó helyette, amit a pizzán is szeretünk.
  2. A kolbászkarikákat tegyük a serpenyő egyik (én a balra szoktam) felére, és bármilyen zsiradékkal pirítsuk meg.
  3. A felvert tojásokat öntsük a serpenyőbe. Ha ez félig megsült, jöhetnek a paradicsomkockák a tojás tetejére, szintén a serpenyő bal felére.
  4. Most jön a "művelet". A rántotta jobb felét egy lapáttal hajtsuk a bal felének a tetejére. Így lesz a pizza-szelethez hasonló alakú.
  5. Most jöhet a sajt a tetejére. Ha rátettük, fedjük le, és süssük az egészet addig, amíg a tojás elég sült, a sajt elég olvadt lesz.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3080
  • Feltöltés dátuma: 2017. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ahogy sok budapesti, én is minden reggel metrózom. Így rákaptam a szinte mindenhol kapható pizza-szeletekre, és már minden nap azt ettem. Persze a teljes kiőrlésű lisztből készültet! Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, akinek szívügye az egészség, és gyorsan lebeszélt róla. Ezt az alternatívát találtuk ki. Olcsóbb is, egészséges is, és csak 10 perc az egész.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...