Tojásos melegszendvics sütőben
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
- 12% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
581
kcal
- 12% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1164
kcal
- 12% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 29.3 g
Zsír
-
Összesen 28.9 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 400 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1698.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 68 mg
-
Kálcium 376 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 378 mg
-
Nátrium 811 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 123.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 266 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 114 micro
-
Kolin: 309 mg
-
Retinol - A vitamin: 264 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 17 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 557 micro
Összesen
581
kcal
- 12% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 58.5 g
Zsír
-
Összesen 57.9 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 799 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3396.2 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 137 mg
-
Kálcium 752 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 111 mg
-
Foszfor 755 mg
-
Nátrium 1622 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 101.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 247.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 532 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 167 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 228 micro
-
Kolin: 618 mg
-
Retinol - A vitamin: 529 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1114 micro
Összesen
1164
kcal
- 12% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 10.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 151 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 640.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 142 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 143 mg
-
Nátrium 306 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 46.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 117 mg
-
Retinol - A vitamin: 100 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 210 micro
Összesen
220
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük (másnapi fasírthoz tökéletes).
- A zsemlék belsejét megkenjük vajjal, fűszerezzük, beletesszük a felvágottat, a kolbászt, rászeleteljük vagy reszeljük a sajtot.
- Sütőbe tesszük, de csak annyira, hogy a sajt megolvadjon, ekkor kivesszük, és óvatosan egyesével beleütjük a tojásokat.
- Visszarakjuk a sütőbe, és készre sütjük (mi szeretjük, ha kicsit még folyik a sárgája).
- Sütés hőfoka: 150 °C
- Sütés ideje: 8 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 262
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 13
- Össznézettség: 26659
- Feltöltés dátuma: 2011. október 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egyszerű és bármikor elkészíthető, ráadásul a maradék egy-két darab felvágott is elfogy, nem kallódik a hűtőben :).