Tojásos-borsós bulgur
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Nadin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 16.7 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 644.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 125 mg
-
Foszfor 341 mg
-
Nátrium 87 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 209.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 272 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1862 micro
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 16.7 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 644.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 125 mg
-
Foszfor 341 mg
-
Nátrium 87 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 209.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 272 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1862 micro
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.5 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 212.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 112 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 69.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 614 micro
Összesen
130
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Először a bulgurt és a zöldborsót megfőzzük. A 60 g bulgurt én 120 ml vízben tettem fel főni, ezt a mennyiségű vizet magába szívja.
- Egy serpenyőbe beletesszük az 1 ek napraforgó olajat, felforrósítjuk.
- A forró olajhoz hozzáöntjük a bulgurt és a leszűrt, főtt zöldborsót, majd összepirítjuk.
- Amikor már serceg, a borsós bulgurt a serpenyő szélére egyengetjük, és a sóval összekevert tojást a serpenyő közepére öntjük. Amikor már megsült, összekeverjük a bulgurral és a borsóval.
- Ha már kellőképpen megpirult, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 326
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 12785
- Feltöltés dátuma: 2019. január 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Nadin
1 recept
Nagyon egyszerű és gyors húsmentes recept, akár önálló főételként is fogyaszthatjuk.