r
Nosalty Logó

Tojáskrém slipknotfan konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tojáskrém slipknotfan konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 212 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1698 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 212 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.8 g

Zsír

  • Összesen
    144.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2601.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    1014 mg
  • Nátrium
    1022 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    466.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    776 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    1434 mg
  • Retinol - A vitamin:
    774 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    52 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2472 micro
Összesen 1698 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    196 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat forrásban lévő vízben 10-12 percig főzzük.
  2. Amíg fő a tojás, a vöröshagymát apróra vágjuk.
  3. A megfőtt tojásokat megpucoljuk, egy tálba tesszük, és villával összetörjük. Majd belerakjuk a vöröshagymát, a vajkrémet és 2-3 evőkanál mustárt, ki mennyire szereti "mustárosan". Fűszerezzük ízlés szerint.
  4. Összekeverjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeálljanak.
  5. Másnapra reggelinek kiváló. Főleg pirítós és egy bögre kakaó mellé, paradicsommal.
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4002
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 24.

Ajánló

Toast kenyér (teljes kiőrlésű) pirítva, mellé egy bögre meleg kakaó, és isteni reggeliben részesülhetünk. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg tojáskrém készül így, viszont ez valamiért mégis nagyon különleges lett, annyira, hogy muszáj megosztanom másokkal! Nem szeretem a majonézes változatot, mustárosan viszont annál jobban! Forró kakaóval (főleg főzöttel) pirított toast kenyérrel és paradicsommal isteni reggeli, nem tudom megunni!  Ajánlatos Mizo vagy Tescos vajkrémet használni hozzá, mert azok krémesebbek. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...