r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé tejszínes-kapros spárgával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tengeri halfilé tejszínes-kapros spárgával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 381 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1528 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    722.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    517 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    746 micro
Összesen 381 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    97.8 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    430 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2888.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    872 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1072 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    943.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1635 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    185 mg
  • D vitamin:
    448 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    585 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    766 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    2066 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2985 micro
Összesen 1528 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat nagyobb szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk és félrerakjuk.
  2. A spárgát megpucoljuk, és 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
  3. 5 dkg vajat felolvasztunk egy nagyobb serpenyőben és a spárgát belerakjuk. Megsózzuk, kevés vizet öntünk alá és lefedve puhára főzzük. (kb 15-20 perc)
  4. A keményítőt a tejjel és a tejszínnel simára keverjük. A spárgára öntjük. Sózzuk, borsozzuk és az apróra vágott kaporral, valamint a citromlévelízesítjük.
  5. A halat a maradék vajon megsütjük. A tejszínes spárgára fektetve tálaljuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 235
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 47202
  • Feltöltés dátuma: 2009. május 19.

Ajánló

Rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nálunk pangasius filéből készült. Villámgyorsan elkészíthető és nagyon finom halétel. A Prima Konyha Magazinban bukkantam  a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...