r
Nosalty Logó

Tejszínes-spenótos spaghetti pirított baconnel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
bálintkovács2
Tejszínes-spenótos spaghetti pirított baconnel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 632 kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 216 kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1265.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    384 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    316 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3661 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7923 micro
Összesen 632 kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    120.3 g

Zsír

  • Összesen
    116.1 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6327.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    368 mg
  • Kálcium
    1270 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    592 mg
  • Foszfor
    1922 mg
  • Nátrium
    2126 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    668 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1834 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    1579 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1839 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    307 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18306 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39616 micro
Összesen 3160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1252 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2710 micro
Összesen 216 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spaghettit majdnem al dantere főzzük (kb. 8 perc), a főzővízből egy keveset félreteszünk.
  2. Kevés olívaolajon a bacont megpirítjuk. A kokckára vágott hagymát és fokhagymát a baconhöz adjuk, és üvegesre pirítjuk.
  3. A parajpürét is hozzáadjuk, és ha felolvadt, a tejszínt és a főzőléből egy keveset is beleöntünk, ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Felrottyantjuk, és a tesztával összekeverjük. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 17
  • 7 napos nézettség: 84
  • Össznézettség: 5520
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
bálintkovács2 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...