Tarja agyagedényben
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Papp Ágnes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
859
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
3427
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 62.4 g
Zsír
-
Összesen 59.2 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 229 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2821 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 64 mg
-
Kálcium 558 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 715 mg
-
Nátrium 1394 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.9 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 397.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 362 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 67 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 167 mg
-
Retinol - A vitamin: 320 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 447 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 3287 micro
-
Lut-zea 124 micro
Összesen
859
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 249.6 g
Zsír
-
Összesen 236.8 g
-
Telített zsírsav 112 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 73 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 916 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 11283.8 g
-
Cink 30 mg
-
Szelén 255 mg
-
Kálcium 2234 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 317 mg
-
Foszfor 2858 mg
-
Nátrium 5574 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63.7 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1589.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1447 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 63 mg
-
D vitamin: 266 micro
-
K vitamin: 71 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 46 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 209 micro
-
Kolin: 667 mg
-
Retinol - A vitamin: 1279 micro
-
α-karotin 303 micro
-
β-karotin 1789 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 13147 micro
-
Lut-zea 496 micro
Összesen
3427
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 468.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 119 mg
-
Nátrium 232 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 66 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 74 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 546 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tálat 20 percre beáztatjuk.
- A sonkák felét az edény aljába helyezzük.
- A húst megmossuk, sózzuk, és a sonkákra fektetjük.
- A gombát és a paradicsomot megtisztítjuk, a gombát nagyobb darabokra, a paradicsomot karikákra vágjuk, sózzuk, és a húsra halmozzuk.
- A maradék sonkával befedjük.
- A tejfölt a ketchuppal, a fűszerekkel és a sajttal elkeverjük, majd az egész tetejére kenjük.
- Előmelegített sütőben sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 316
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 33602
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 27.
Ajánló
Szeretettel ajánlom mindenkinek, nagyon finom! www.agikonyhaja.blogspot.com
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Papp Ágnes
8 recept
Ajándékba kaptam ezt az agyagedényt, aminek azért is örültem nagyon, mert az ételeket zsiradék nélkül kell elkészíteni benne, így egészséges és nagyon ízletes fogások kerekednek belőle.