r
Nosalty Logó

Tandoori csirkemell HK konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS13 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Mi van itthon
Tandoori csirkemell HK konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A tandoori páchoz

242
Kalória
20.7g
Fehérje
7.3g
Szénhidrátok
14.4g
Zsír
167.1g
Víz
77.8g
Koleszterin
340.7mg
Rost
5.6g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A tandoori páchoz

Összesen 242 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A tandoori páchoz

Összesen 726 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A tandoori páchoz

Összesen 115 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    263 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    167.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 242 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62 g

Zsír

  • Összesen
    43.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1600.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    395 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    501.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 726 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    250.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    78.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 115 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A tandoori fűszerkeveréket összekeverjük a natúr joghurttal.
  2. A csirkemellfilét felszeleteljük, és tálba téve ráöntjük a pácot, jól összekeverjük, és lefedve fél napig a hűtőben hagyjuk.
  3. Nem szoktam letörölgetni a pácot, finom kérget ad a húsnak sütés közben. Mivel a mell hamar megsül, egyszerűen egy teflon bevonatú serpenyőben kevés olajat felmelegítünk, és 3-4 perc alatt megsütjük a hússzeleteket.
  4. 1 evőkanál vajat felolvasztunk, és összekeverjük 1-2 ek citromlével, és amikor a hús megsült, megkenjük őket ezzel a vajas-citromos keverékkel. Naan-nal, salátával, fokhagymás joghurttal tökéletes.
  5. Jó étvágyat hozzá!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 20 perc

Az egyik legnépszerűbb indiai étek.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!