adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
250g csirke alsócomb270 kcal
-
18 kcal
-
0 kcal
-
25g vöröshagyma9 kcal
-
25g fehérbor21 kcal
-
50g szőlő33 kcal
Összesen
351
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
1000g csirke alsócomb1079 kcal
-
71 kcal
-
0 kcal
-
100g vöröshagyma36 kcal
-
100g fehérbor82 kcal
-
200g szőlő132 kcal
Összesen
1400
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
71g csirke alsócomb77 kcal
-
0.6g napraforgó olaj5 kcal
-
0 kcal
-
7.1g vöröshagyma3 kcal
-
7.1g fehérbor6 kcal
-
14.2g szőlő9 kcal
Összesen
100
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.9 g
Zsír
-
Összesen 17.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 154 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 577.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 294 mg
-
Nátrium 181 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.6 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 202 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 94 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 206 micro
Összesen
351
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 123.6 g
Zsír
-
Összesen 70 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 616 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2309.5 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 136 mg
-
Kálcium 103 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 153 mg
-
Foszfor 1175 mg
-
Nátrium 723 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.6 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 808.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 46 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 33 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 374 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 76 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 825 micro
Összesen
1400
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.8 g
Zsír
-
Összesen 5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 44 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 164 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 83 mg
-
Nátrium 51 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 57.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 59 micro
Összesen
100
kcal
Hozzávalók
-
8 db csirke alsócomb
-
1 ek napraforgó olaj
-
csirke fűszersó ízlés szerint
-
1 dl fehérbor
-
20 dkg szőlő
Elkészítés
- A megmosott, megtisztított csirkecombokat megszórjuk sültcsirke fűszersóval. Majd kevés olajat öntünk a sütőedény aljára, és szépen egymás mellé helyezzük a csirkecombokat. Aláöntjük a bort, és a combokra tesszük az egész hagymákat, majd előmelegített sütőbe toljuk, alufóliával lefedve.
- Félidőben (kb. 30 perc) a szőlőszemeket belerakjuk a combok közé, kissé még pároljuk, aztán levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
- Krumplipürével tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 44
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 5720
- Feltöltés dátuma: 2011. november 09.
Ajánló
Száraz fehérbor mellé nagyon passzol!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Anyósom receptje, amit most kicsit másképpen készítettem el, mint szoktam. Volt itthon egy üveg száraz fehérbor, ami nekem túl "száraz", így kicsit besegítettem, hogy jobban fogyjon!