Színes saláta Iluska konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Iluska
adag
Előkészítés
perc
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
124
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
369
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 164.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 67 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.6 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 386.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 55 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 22 micro
-
β-karotin 159 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 213 micro
Összesen
124
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 0.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 493.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 153 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 92 mg
-
Foszfor 200 mg
-
Nátrium 41 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 88.9 g
-
Cukor 63 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1158.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 164 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 67 micro
-
β-karotin 477 micro
-
β-crypt 88 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 640 micro
Összesen
369
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.5 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 37 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 15 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.7 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 86.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 36 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
27
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az uborkát legyaluljuk. A piros paprikát és hagymát is hozzászeleteljük. Az egészet megsózzuk.
- Elkészítjük az ecetes levet. A cukrot, sót és ecetet összekeverjük addig, míg el nem olvad minden. Majd felengedjük vízzel.
- Ráöntjük a zöldségekre, jól belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük minimum 30 percre. Ha jól lehűlt, kínálhatjuk az étel mellé. Jó étvágyat!
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 33
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1756
- Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Iluska
1115 recept
Még van kevés uborkám a kertben, így könnyedén lehet készíteni salátát. Minden húsos fogáshoz szerintem kell valamilyen saláta, hogy könnyebben csússzon lefelé. Nagyon finom és egészséges!!