Sütőben sült mustáros csirkemell
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
150g csirkemellfilé180 kcal
-
10g dijoni mustár6 kcal
-
15g juharszirup39 kcal
-
1g vörösborecet0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
100g dupla tejszín479 kcal
Összesen
704
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
300g csirkemellfilé360 kcal
-
20g dijoni mustár12 kcal
-
30g juharszirup78 kcal
-
2g vörösborecet0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
200g dupla tejszín958 kcal
Összesen
1408
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
54.3g csirkemellfilé65 kcal
-
3.6g dijoni mustár2 kcal
-
5.4g juharszirup14 kcal
-
0.4g vörösborecet0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
36.2g dupla tejszín174 kcal
Összesen
255
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.1 g
Zsír
-
Összesen 55.3 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 672.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 29 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 331 mg
-
Nátrium 223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 125 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
704
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 70.3 g
Zsír
-
Összesen 110.5 g
-
Telített zsírsav 86 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 219 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1345.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 75 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 661 mg
-
Nátrium 446 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.3 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 250.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 28 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 251 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 23 micro
Összesen
1408
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.7 g
Zsír
-
Összesen 20 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 243.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 120 mg
-
Nátrium 81 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
255
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
-
30 ml juharszirup
-
1 tk vörösborecet
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
2 dl dupla tejszín
Elkészítés
- A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk.
- A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk.
- Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30-40 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 1384
- Tegnapi nézettség: 61
- 7 napos nézettség: 394
- Össznézettség: 276649
- Feltöltés dátuma: 2015. július 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Ha mártást szeretnénk a húshoz, hígítsuk a mustáros-szirupos öntetet kb. 75 ml tejszínnel vagy levessel.