r
Nosalty Logó

Sütés nélküli sajttorta málnaöntettel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Faranus
Sütés nélküli sajttorta málnaöntettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 465 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 2782 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 253 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    207.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 465 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.6 g

Zsír

  • Összesen
    174 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1243.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    686 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cukor
    116 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    290.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    130 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 2782 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Elkészítés

A tésztához

  1. Zúzzuk össze a kekszet, majd keverjük össze az olvasztott vajjal (én tettem bele egy csipet fahéjat is, a recept nem írta, de szerintem nagyon jól passzol hozzá:)).
  2. Finoman nyomkodjuk bele egy tortaforma aljába úgy, hogy 2 ujjnyi vastagságban a peremét is fedje.
  3. Egy tálban robotgép segítségével keverjük össze a sajtkrémet és a sűrített tejet. Adjuk hozzá a citrom levét és reszelt héját, valamint 4 ek cukrot.
  4. Oszlassuk el a krémet a kekszes rétegen. Fedjük le, és hagyjuk hűtőszekrényben egy éjszakán át.
  5. A gyümölcsöket tegyük egy serpenyőbe, porcukrozzuk, és süssük 1-2 percig, míg levet enged és a cukor elolvad. Hagyjuk kihűlni, és tegyük hűtőszekrénybe.
  6. Tálaláskor a tortát vágjuk szeletekre, és öntsük le a málnás öntettel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15316
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütés nélküli sajttorta málnaöntettel
Faranus 4 recept

Nyáron egy kerti romantikus vacsorát készítettem a barátomnak hónapforduló alkalmából. Egyedül kirángattam egy hatalmas körasztalt a kertbe, szépen megterítettem, és vártam a megfelelő pillanatot, mikor végre készülhetek. Szerencsémre elaludt tv-zés közben... Én azonnal szaladtam, és elkezdtem sütni a vacsorát. Közben aggódva figyeltem, hogy fel ne ébredjen.:) Sütés közben díszítettem és szépítkeztem. Hetekkel előtte elkezdtem tervezgetni, hogy mit és hogyan, ezért döntöttem úgy, hogy olyan süteményt készítek, amit már előző este megcsinálhatok. Kicsit féltem ettől a sütitől, mivel túl egyszerű volt elkészíteni, és aggódtam, hogy az íze is olyan semmilyen lesz, de szerencsére kellemeset csalódtam. Az este szuperül sikerült. Megható volt, és minden nagyon finom lett. Nagyon finom torta, főleg sok málnával!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...