r
Nosalty Logó

Sütés nélküli Oreo sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Júlia
Sütés nélküli Oreo sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2906 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.6 g

Zsír

  • Összesen
    160.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3210.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    677 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    182 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    1574 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    328.5 g
  • Cukor
    234 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    450 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    403 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2906 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    274.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral.
  2. Az alap elkészítéséhez az oreo kekszet morzsásítjuk: egy műanyag zacskóban addig csapkodjuk nyújtófával, míg apró darabok nem lesznek, vagy robotgépben morzsásítjuk. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, jól összekeverjük, majd a tortaforma aljára nyomkodjuk egyenletesen. Hűtőben hagyjuk pihenni.
  3. A töltelékhez a lapzselatint beáztatjuk hideg vízbe (kb. 5 perc). A lapokat jól kinyomkodjuk, majd forró vízhez adjuk, hogy feloldódjanak. 2-3 kanálnyi joghurtot adunk hozzá, majd jól elkeverjük. A maradék joghurtot is hozzákeverjük.
  4. A krémsajtot krémesítjük, majd hozzáadjuk a porcukrot. Hozzákeverjük a joghurtos massza felét is, majd csomómentesre keverjük. Végül hozzáadjuk a maradék joghurtos krémet, és jól elkeverjük, míg sima krémet nem kapunk.
  5. A krémet az oreos alapra öntjük, majd a tetejét megszórjuk maradék 5 összetördelt oreoval, és hűtőben hagyjuk pihenni legalább 8 órán át (éjszakán keresztül).
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 16756
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátnőm kapta a kis tortát születésnapjára, mivel tudom, hogy odavan az Oreo kekszért. Mindenképpen effélét szerettem volna készíteni neki, de a nagy melegben nem esett jól a sütőt bekapcsolni, úgyhogy a sütés nélküli megoldás mellett döntöttem, és nem is bántam meg. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...