r
Nosalty Logó

Sütés nélküli Oreo pite a The Cake Factory-tól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sütés nélküli Oreo pite a The Cake Factory-tól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A keksz alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Összesen 521 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A keksz alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Összesen 4160 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A keksz alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Összesen 476 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 521 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    307.2 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    556 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3417.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    402 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    506 mg
  • Foszfor
    957 mg
  • Nátrium
    1494 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    338.1 g
  • Cukor
    218 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    184.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1523 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1490 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    405 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 4160 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    391.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    171 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 476 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A keksz alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Elkészítés

A keksz alaphoz

  1. Az alaphoz az Oreo kekszeket törjük össze mozsárban, aprítóban, vagy akár egy zacskó és egy sodrófa segítségével. Az a lényeg, hogy jó apró darabokat kapjunk.
  2. Csurgassuk hozzá a megolvasztott vajat, és addig keverjük, ameddig egy nedves homokszerű állagot nem kapunk.
  3. Ezt a keveréket öntsük egy kb 17 cm átmérőjű piteformába, és a kezünkkel nyomkodjuk el egyenletesen az aljában és egy kicsit az oldalán is, így egyben fog maradni a pite. Az a legjobb, ha egy olyan piteformát használunk, aminek az oldala eltávolítható, de ha ilyen nincs, használjunk kerámiát vagy üveget. Ez az adag kb 4 kisebb vagy 1 közepes pitéhez lesz elég.
  4. Tegyük a hűtőbe egy fél órára, hogy megdermedjen.

A töltelékhez

  1. A tejszínt és a vajat tegyük egy lábosba, és folyamatos keverés mellett forraljuk fel.
  2. A csokit vágjuk kicsi darabokra, és tegyük egy nagyobb tálba, majd erre öntsük rá a forró tejszínt. Takarjuk le, és hagyjuk 2 percig állni.
  3. Keverjük össze habverővel a csokit és a tejszínt, így megkapjuk a csokoládé ganache-t.
  4. Öntsük a csokis tölteléket a piteformába, egyengessük el a tetejét, ha szükséges. Párszor üssük az asztalhoz az alját, hogy a csoki egyenletes legyen.
  5. Tegyük a hűtőbe 40 percre. A maradék 5 Oreot törjük kis darabokra, majd 40 perc után szórjuk a pitére. Ezután tegyük egy éjszakára a hűtőbe. Tálalás előtt hagyjuk 15 percig szobahőmérsékleten.
  • Tepsi mérete: 17
  • Receptkönyvben: 320
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 22361
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy szuper egyszerű recept, amit még a forró nyári napokon is könnyedén elkészíthetünk, mégis nagy sikere lesz. :) További receptjeimért kattintsanak a blogomra.

Hozzávalók

A keksz alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...