r
Nosalty Logó

Sült zöldspárga sonkával tükörtojással

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hobbychef
Sült zöldspárga sonkával tükörtojással
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

812
Kalória
36.2g
Fehérje
89.1g
Szénhidrátok
29.9g
Zsír
954.7g
Víz
203.6g
Koleszterin
19.1g
Rost
21.6g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 812 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 812 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 54 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1853.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    632 mg
  • Nátrium
    733 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    954.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    380 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    2653 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4449 micro
Összesen 812 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1853.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    632 mg
  • Nátrium
    733 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    954.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    380 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    2653 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4449 micro
Összesen 812 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    122.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    63.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 54 kcal

Elkészítés

  1. A spárgák végét levágjuk. A krumplikat megmossuk.
  2. A spárgákat és a krumplikat sós, cukros vízben előfőzzük. Közben a saját készítésű majonézhez adunk tejfölt, fehérbort, s jól elkeverjük.
  3. Egy serpenyőbe berakjuk a hozzávalókat. A sonkát mindkét oldalán megsütjük, a spárgákat s a krumplikat is forgatjuk. A tükörtojást is megsütjük.
  4. Tálaláskor a tányérra elrendezzük az ételt, a krumplikra teszünk aprított petrezselymet, a spárgákra és a tányérra locsolunk tartárt. Díszítjük a tányért petrezselyemlevéllel.
  5. Fehérborral fogyasztjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 20 perc

Egy könnyű és finom étel.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!