Sült zöldspárga sonkával tükörtojással
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Hobbychef
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
812
kcal
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
812
kcal
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
54
kcal
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 36.2 g
Zsír
-
Összesen 29.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 204 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1853.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 256 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 632 mg
-
Nátrium 733 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 89.1 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 954.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 350 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 96 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 257 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 380 micro
-
Kolin: 287 mg
-
Retinol - A vitamin: 126 micro
-
α-karotin 53 micro
-
β-karotin 2653 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4449 micro
Összesen
812
kcal
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 36.2 g
Zsír
-
Összesen 29.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 204 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1853.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 256 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 632 mg
-
Nátrium 733 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 89.1 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 954.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 350 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 96 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 257 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 380 micro
-
Kolin: 287 mg
-
Retinol - A vitamin: 126 micro
-
α-karotin 53 micro
-
β-karotin 2653 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4449 micro
Összesen
812
kcal
- 3% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 2.4 g
Zsír
-
Összesen 2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 122.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 63.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 176 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 295 micro
Összesen
54
kcal
Hozzávalók
-
12 közepes db zöldspárga
-
1 db tojás
-
petrezselyem ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
1 teáskanál cukor
-
fűszerpaprika ízlés szerint
-
1 ek majonéz
-
2 ek tejföl
Elkészítés
- A spárgák végét levágjuk. A krumplikat megmossuk.
- A spárgákat és a krumplikat sós, cukros vízben előfőzzük. Közben a saját készítésű majonézhez adunk tejfölt, fehérbort, s jól elkeverjük.
- Egy serpenyőbe berakjuk a hozzávalókat. A sonkát mindkét oldalán megsütjük, a spárgákat s a krumplikat is forgatjuk. A tükörtojást is megsütjük.
- Tálaláskor a tányérra elrendezzük az ételt, a krumplikra teszünk aprított petrezselymet, a spárgákra és a tányérra locsolunk tartárt. Díszítjük a tányért petrezselyemlevéllel.
- Fehérborral fogyasztjuk.
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 505
- Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Hobbychef
738 recept
Egy könnyű és finom étel.