Sült krumplipüré virslivel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
375g burgonya217 kcal
-
50g joghurt31 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
150g füstölt virsli404 kcal
-
0g só0 kcal
-
20g napraforgó olaj177 kcal
-
55g tojás69 kcal
Összesen
914
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
750g burgonya433 kcal
-
100g joghurt61 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
300g füstölt virsli807 kcal
-
0g só0 kcal
-
40g napraforgó olaj354 kcal
-
110g tojás138 kcal
Összesen
1826
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
54g burgonya31 kcal
-
7.2g joghurt4 kcal
-
6.5g vöröshagyma2 kcal
-
21.6g füstölt virsli58 kcal
-
0g só0 kcal
-
2.9g napraforgó olaj25 kcal
-
7.9g tojás10 kcal
Összesen
130
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.2 g
Zsír
-
Összesen 62 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 286 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2614.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 59 mg
-
Kálcium 531 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 572 mg
-
Nátrium 1334 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.1 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 430 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 209 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 62 mg
-
D vitamin: 41 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 186 mg
-
Retinol - A vitamin: 209 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 270 micro
Összesen
914
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 66.5 g
Zsír
-
Összesen 124.1 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 56 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 571 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5228.7 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 118 mg
-
Kálcium 1063 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 206 mg
-
Foszfor 1144 mg
-
Nátrium 2668 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 112.2 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 859.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 419 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 123 mg
-
D vitamin: 81 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 161 micro
-
Kolin: 373 mg
-
Retinol - A vitamin: 419 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 541 micro
Összesen
1826
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 376.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 76 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 82 mg
-
Nátrium 192 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
130
kcal
Hozzávalók
-
1 dl joghurt
-
1 közepes db vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
5 ek napraforgó olaj
-
2 db tojás
Elkészítés
- A hagymát apróra vágjuk, és az olajon aranybarnára sütjük, majd rárakjuk a felkarikázott virslit, és pár perc alatt átpirítjuk.
- A burgonyát kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd pépesítjük, és hozzákeverjük a joghurtot, majd a hagymás virslit.
- Egy jénait kiolajozunk, belesimítjuk a virslis pürét, a tetejére kanállal két mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1994
- Feltöltés dátuma: 2014. október 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Az interneten találtam a receptet, egy kicsit változtattam rajta, finom, bár lehet, hogy a képen nem mutat túl jól, melegen tálaltam, így nem sikerült szépen kiszedni. Melegen és hidegen is finom, hidegen jól vágható.