r
Nosalty Logó

Sült csirkemell olasz sajtmártással

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Zsuzsamama56
Sült csirkemell olasz sajtmártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 679 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2717 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 209 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1196.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    526 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    437 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 679 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.9 g

Zsír

  • Összesen
    83.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    329 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4785.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    356 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1765 mg
  • Nátrium
    2105 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    562.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1031 micro
  • Kolin:
    443 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    684 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1750 micro
  • Lut-zea
    844 micro
Összesen 2717 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    134 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellfiléket sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felhevített olajon többször megfordítva, pár perc alatt megsütjük mindkét felét.
  2. A krémsajthoz keverjük a húslét és a citrom levét, és a húsra öntve szépen elkeverjük. Sóval, cayenne borssal és őrölt borssal fűszerezzük.
  3. A leszűrt tésztára halmozzuk, és bazsalikommal díszítve tálaljuk.
  4. Közben a metélt tésztát forrásban lévő, sós vízben, 8 perc alatt kifőzzük. A paradicsomokat félbe, a vöröshagymát vékony cikkekre vágjuk. A bazsalikomleveleket lecsipkedjük. A paradicsomot és a hagymacikkeket a csirkehús mellé szórjuk.1 percig sütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5043
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült csirkemell olasz sajtmártással
Zsuzsamama56 322 recept

A metélt gyorsan kifő, a csirkemell pedig hamar kisül, így percek alatt tálalható a laktató tésztaétel. Friss zöldfűszerekkel megszórva, még ínycsiklandóbb!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...