r
Nosalty Logó

Sült borda babos-káposztás ágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült borda babos-káposztás ágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 762 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1523 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3330.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    374 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    286 mg
  • Foszfor
    788 mg
  • Nátrium
    1777 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    476 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    469 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    744 micro
Összesen 762 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132.3 g

Zsír

  • Összesen
    36.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6661.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    748 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    572 mg
  • Foszfor
    1576 mg
  • Nátrium
    3554 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    952 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    938 micro
  • Kolin:
    413 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1488 micro
Összesen 1523 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, mennyisége mindegy, amennyit szoktál, amennyit meg tudsz enni!
  2. A savanyú káposztát betesszük egy jénai tálba, belekeverjük a fehér vagy bármilyen főtt babot. Lehet konzerv, de ne legyen benne cukor! A megpucolt burgonyát is felkockázva belekeverjük és a karikára szeletelt vöröshagymát.
  3. Erre a babos, hagymás, káposztás ágyra tesszük a befűszerezett húst. Lefedjük a jénait, mehet a sütőbe!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2333
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Reg-Enor étrendet követőknek készülnek a receptjeim, tulajdonképpen hagyományos receptek oly módon, hogy betartjuk a tiltólistát a hozzávalók tekintetében. Ezt az ételt nem lehet elrontani, ha nincs időd a tűzhely mellett állni és nem vagy nagy szakács, akkor is el tudod készíteni. Összerakod, összekevered, és berakod a sütőbe, ha van a sütőn időzítő, akkor még arra sem kell figyelned, csak kiveszed a finom, laktató ételt, és még a fogyás is megy vele, mint a karikacsapás! Fontos, hogy a savanyú káposzta megbízható forrásból származzon, csak hagyományos, erjedéses eljárással, nem ecetes legyen, mert az ecet tiltólistás alapanyag! Másik fontos, aki babkonzervet használ, én is azt használtam, az szigorúan cukormentes legyen!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...