Sárgarépás kínaikel-saláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
145
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
289
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 2.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 504.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 209 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 142 mg
-
Nátrium 95 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.9 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 337.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 872 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 65 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 149 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 146 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 3095 micro
-
β-karotin 8753 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 445 micro
Összesen
145
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 5.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1008.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 418 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 106 mg
-
Foszfor 285 mg
-
Nátrium 190 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.9 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 674.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1745 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 130 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 299 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 292 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 6191 micro
-
β-karotin 17505 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 891 micro
Összesen
289
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 0.6 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 124.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 52 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 83.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 215 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 764 micro
-
β-karotin 2161 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 110 micro
Összesen
37
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- <p>A kelt vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghántjuk, mossuk, durvára reszeljük. Az almát durvára reszeljük. Az egészet egy edénybe tesszük.</p>
- <p>Az öntethez a joghurtot elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük vékony gyűrűkre vágott metélőhagymát.</p>
- <p>Az öntetet a salátához adjuk, és összekavarjuk.</p>
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 324
- Tegnapi nézettség: 11
- 7 napos nézettség: 94
- Össznézettség: 30695
- Feltöltés dátuma: 2015. július 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A hűtőben volt még egy kis kínai kel, ez lett belőle. A dresszinget ízesíthetjük 1 tk mustárral is, ha pedig szeretjük az édes-savanyú ízeket, ízesíthetjük 1-2 tk mézzel is.