r
Nosalty Logó

Sajttorta MissMilenda konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttorta MissMilenda konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 505 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 3533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 323 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.4 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 505 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    184.7 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    621 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1456.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    825 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    415.6 g
  • Cukor
    275 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    888 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    873 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    494 micro
Összesen 3533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 323 kcal

Hozzávalók

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Elkészítés

Kekszalap

  1. Alaposan törjük össze a Lotus kekszet.
  2. Dolgozzuk össze a kekszet és az olvasztott vajat konyhai robotgépben.
  3. Majd öntsük a keveréket a sütőformába, nyomkodjuk bele a sütőformába úgy, hogy pereme is legyen a tortánknak, és süssük 180 fokon 8 percig.
  4. Majd vegyük ki a sütőből, és várjuk meg, még teljesen kihűl.

Krémsajt réteg

  1. Robotgépben keverjük össze a cukrot, krémsajtot, tojásokat, citromhéjat és a vanília kivonatot, ameddig a keverék sima nem lesz.
  2. Majd az egészet öntsük rá a kihűlt kekszalapra, süssük kb. 25 percig 180 fokos sütőben, ameddig a sajtmassza teteje meg nem keményedik egy kicsit.
  3. Vegyük ki a sütőből, és várjuk meg, még teljesen kihűl.

Felső réteg

  1. Keverjük össze a felső réteg alapanyagait, egy sima krémet kell kapnunk. Ha a sajttortánk már kihűlt, akkor tetejére öntjük a krémet, és betesszük a hűtőbe.
  2. Legalább egy órát hagyjuk állni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1236
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 23.

Ajánló

Én egy kis vaníliát is kapartam a felső rétegbe.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindenki kedvenc édessége a családban.

Hozzávalók

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...