r
Nosalty Logó

Sajttal töltött baconös fasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Sajttal töltött baconös fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 806 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 4827 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 252 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    60.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1475.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    472 mg
  • Nátrium
    831 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    175 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 806 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    303.4 g

Zsír

  • Összesen
    363.8 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    1014 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8854 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    310 mg
  • Kálcium
    398 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    2832 mg
  • Nátrium
    4983 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1001.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    264 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    971 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1048 micro
  • β-crypt
    252 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1078 micro
Összesen 4827 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 252 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát finomra vágjuk, és megdinszteljük az olajon. A fokhagymát finomra vágjuk, vagy lereszeljük.
  2. A zsemlét felkockázzuk, és beáztatjuk 2 dl vízbe, majd kinyomkodjuk.
  3. A darált húst, a fűszereket, a kinyomkodott zsemlét, a fokhagymát, majd a tojást egy nagy tálba tesszük, és alaposan összegyúrjuk.
  4. Egy fóliát leteszünk a munkalapra, és rátesszük a baconcsíkokat úgy, hogy fedjék egymást egy kicsit. Rátesszük a húsmasszát, elegyengetjük úgy, hogy ne menjen túl a baconszeletek szélén.
  5. Rászórjuk a lereszelt füstölt sajtot a húsra, majd a fólia segítségével szorosan feltekerjük. Tepsibe tesszük, majd fóliával letakarjuk.
  6. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és egy órán át sütjük. Egy óra után levesszük a fóliát, és még 15 percig sütjük, hogy a bacon szép piros legyen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 276
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 17033
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 28.

Ajánló

Bármilyen krumpli, párolt rizs, saláta vagy savanyúság illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egybefasírt egy turbózott változata - melegen isteni, de salátával hidegen is finom vacsora!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...