Sajtos rúd Edit konyhájából
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
VnéEdit
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 31% Zsír
A tésztához:
-
75g finomliszt273 kcal
-
63g margarin448 kcal
-
44g tejföl87 kcal
-
1g só0 kcal
A lekenéshez:
-
14g tojás17 kcal
A szóráshoz:
-
38g sajt132 kcal
Összesen
957
kcal
- 8% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.4 g
Zsír
-
Összesen 71.4 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 117 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1278.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 308 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 276 mg
-
Nátrium 621 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 60 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 77.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 704 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 60 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 670 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 403 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 76 micro
Összesen
957
kcal
- 8% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 77.4 g
Zsír
-
Összesen 285.5 g
-
Telített zsírsav 83 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 121 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 468 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5115.7 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 145 mg
-
Kálcium 1232 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 133 mg
-
Foszfor 1105 mg
-
Nátrium 2485 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 240 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 310 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2814 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 24 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 71 micro
-
K vitamin: 240 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 141 micro
-
Kolin: 261 mg
-
Retinol - A vitamin: 2679 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1612 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 304 micro
Összesen
3829
kcal
- 8% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 30.6 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 547.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 266 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 33.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 301 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 287 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 173 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
410
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához:
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
- A tésztát vékonyra, 3-4 mm-re kinyújtjuk, felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és hosszabb csíkokat vágunk derelyevágóval vagy anélkül.
- 200 fokra melegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30×30
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 59
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 7372
- Feltöltés dátuma: 2015. január 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
VnéEdit
295 recept
Nagyon régi receptem, hagyományos, valódi sajtos rúd. Este legyúrom, reggel sütöm.