Sajt tatár
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
50g sajt176 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
-
25g sonka35 kcal
-
63g crème fraîche223 kcal
-
1g zöldbors3 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
453
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
200g sajt704 kcal
-
180g lilahagyma66 kcal
-
100g sonka138 kcal
-
250g crème fraîche893 kcal
-
4g zöldbors10 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
1811
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
27.2g sajt96 kcal
-
24.5g lilahagyma9 kcal
-
13.6g sonka19 kcal
-
34.1g crème fraîche122 kcal
-
0.5g zöldbors1 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
247
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.1 g
Zsír
-
Összesen 39.5 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 151 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1109.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 339 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 193 mg
-
Nátrium 550 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 157 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6 micro
Összesen
453
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 76.3 g
Zsír
-
Összesen 158.2 g
-
Telített zsírsav 97 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 604 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4438.8 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 1355 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 774 mg
-
Nátrium 2200 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.5 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 237.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 631 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 626 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 72 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 25 micro
Összesen
1811
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 21.6 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 82 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 604.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 185 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 105 mg
-
Nátrium 300 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 32.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
247
kcal
Hozzávalók
-
20 dkg sajt
-
2 közepes db lilahagyma
-
25 dkg crème fraîche
-
2 tk zöldbors
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.
- A sonkát egy forró serpenyőben ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és hűlni hagyjuk.
- A créme fraiche-t elkeverjük a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval ízesítjük.
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 67
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 20919
- Feltöltés dátuma: 2013. június 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A sajtnak egy részét helyettesíthetjük gorgonzolával vagy más, kék penészes sajttal.