Rukkolás burgonya
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
250g burgonya144 kcal
-
50g rukkola13 kcal
-
4g vaj25 kcal
-
0g só0 kcal
-
13g parmezán sajt49 kcal
Összesen
231
kcal
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
200g rukkola50 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
0g só0 kcal
-
50g parmezán sajt196 kcal
Összesen
924
kcal
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
74
kcal
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 724 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 251 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 220 mg
-
Nátrium 172 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 198.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 109 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 44 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 49 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 728 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1794 micro
Összesen
231
kcal
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 38.5 g
Zsír
-
Összesen 25.9 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2895.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 1005 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 289 mg
-
Foszfor 882 mg
-
Nátrium 688 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 140.1 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 795.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 437 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 178 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 234 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 310 micro
-
Kolin: 132 mg
-
Retinol - A vitamin: 194 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2911 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7178 micro
Összesen
924
kcal
- 4% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3 g
Zsír
-
Összesen 2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 229.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 80 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 70 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 230 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 568 micro
Összesen
74
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát megmossuk, sós lében, héjában majdnem készre főzzük.
- Leöntjük róla a vizet, megpucoljuk, négybe vágjuk őket.
- Egy serpenyőben vajat hevítünk, beletesszük a burgonyát, és ekkor rádobjuk a nagy adag rukkolát. Sózzuk. Jól összeforgatjuk és addig pirítjuk, míg a rukkola össze nem esik.
- Tálaláskor parmezánt reszelünk a tetejére.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 141
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 8470
- Feltöltés dátuma: 2012. február 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Petrezselymes burgonya újratöltve...