Rizsfelfújt baracköntettel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
618
kcal
- 8% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
2468
kcal
- 8% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16 g
Zsír
-
Összesen 16.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 202 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 638.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 252 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 163 mg
-
Nátrium 171 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 94.5 g
-
Cukor 40 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 61.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 146 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 170 micro
-
Kolin: 147 mg
-
Retinol - A vitamin: 145 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 243 micro
Összesen
618
kcal
- 8% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 64 g
Zsír
-
Összesen 67.3 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 806 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2555.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 100 mg
-
Kálcium 1009 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 652 mg
-
Nátrium 684 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 378.1 g
-
Cukor 160 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 245 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 584 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 681 micro
-
Kolin: 586 mg
-
Retinol - A vitamin: 578 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 74 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 974 micro
Összesen
2468
kcal
- 8% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 4.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 55 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 173.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 44 mg
-
Nátrium 46 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.6 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 16.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 40 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
167
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A rizst annyi vízben tesszük fel főni, amennyi éppen csak ellepi, hozzáadjuka vajat és a sót. Ha a vizet magába szívta, a tejben puhára főzzük, és kihűtjük.
- A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal, fahéjjal. Összekeverjük a rizzsel, és hozzáforgatjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét.
- Sütőpapírral bélelt, vastag falú tepsiben, közepes hőmérsékleten megsütjük.
- A baracköntethez a lekvárt a pálinkával, a lime levével és héjával pár percig melegítjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 296
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 65160
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Desszertként vagy egy kiadós, gazdag leves után második fogásként is tálalhatjuk.