r
Nosalty Logó

Részeges réteges szeletek Inom konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
"Inom"
Részeges réteges szeletek Inom konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 7616 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 311 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    61.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 1270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.7 g

Zsír

  • Összesen
    371.6 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    127 g
  • Koleszterin
    1531 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8070.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    2022 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    2714 mg
  • Nátrium
    2587 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    887 g
  • Cukor
    549 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    442.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2176 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    384 micro
  • Kolin:
    1243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2055 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    1400 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1605 micro
Összesen 7616 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 311 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, hozzákeverjük a sütőporral és a liszttel elkevert diót, majd, mint a piskótát, megsütjük.
  2. A pudingport simára keverjük a cukorral, a tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel, majd megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, eldolgozzuk a pudinggal. A krém felét a diós tésztára kenjük.
  4. A kekszet megforgatjuk a rumban, majd a krémre fektetjük szorosan egymás mellé.
  5. A krém megmaradt részébe belekeverjük az olvasztott csokoládét, és a kekszes rétegre kenjük. Reszelt csokoládéval díszítjük, csak másnap szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x35
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 721
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 69969
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 05.

Ajánló

Mivel ebből a süteményből gyerekek is ettek, rumaromával helyettesítettem a rumot. Az üvegcse rumaroma felét használtam fel egy dl tejjel elkeverve, amit kissé megmelegítettem. A megmaradt keveréket az olvasztott csokihoz kevertem, majd így ízesítettem a krémet. Nem pocsékoltam semmit, és a krém is ízletesebb lett.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az eredeti recept a Rozáliáé.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...