r
Nosalty Logó

Részeges réteges szeletek Inom konyhájából

4,5

2 ÉRTÉKELÉS19 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
"Inom"
Részeges réteges szeletek Inom konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

1270
Kalória
22g
Fehérje
147.8g
Szénhidrátok
61.9g
Zsír
73.8g
Víz
255.2g
Koleszterin
5.2g
Rost
91.6g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 7616 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 311 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    61.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    73.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 1270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.7 g

Zsír

  • Összesen
    371.6 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    127 g
  • Koleszterin
    1531 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8070.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    2022 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    2714 mg
  • Nátrium
    2587 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    887 g
  • Cukor
    549 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

Víz

  • Összesen
    442.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2176 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    384 micro
  • Kolin:
    1243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2055 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    1400 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1605 micro
Összesen 7616 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    18.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 311 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, hozzákeverjük a sütőporral és a liszttel elkevert diót, majd, mint a piskótát, megsütjük.
  2. A pudingport simára keverjük a cukorral, a tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel, majd megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, eldolgozzuk a pudinggal. A krém felét a diós tésztára kenjük.
  4. A kekszet megforgatjuk a rumban, majd a krémre fektetjük szorosan egymás mellé.
  5. A krém megmaradt részébe belekeverjük az olvasztott csokoládét, és a kekszes rétegre kenjük. Reszelt csokoládéval díszítjük, csak másnap szeleteljük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x35

Az eredeti recept a Rozáliáé.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

A tökéletes piskóta

Rengeteg sütemény alapját adja, megannyiszor desszerthez szükséges, mégis sokaknak mumus a piskóta készítése. Az egyszerű hozzávalókból nem mindig sül meg az a légies, könnyed, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Úgy néz ki, végre meglépi a MOHU, amit annyira vártunk:...

A palackvisszaváltással járó egyik nehézségünk, hogy ha több szatyornyi palackkal vágunk neki a visszaváltásnak, akkor nem kevés időbe telik, míg a végére érünk. Egy Pest vármegyei településen úgy néz ki, tesztüzemmel végre elindulhatott az ömlesztett visszaváltás, ami jelentősen meggyorsítja a folyamatot.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!