r
Nosalty Logó

Reg-Enoros sült csirke zöldségágyon rizzsel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Reg-Enoros sült csirke zöldségágyon rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A rizshez

Összesen 796 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A rizshez

Összesen 2386 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A rizshez

Összesen 111 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    923.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    465 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    1670 micro
  • β-karotin
    4146 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    800 micro
Összesen 796 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    127.9 g

Zsír

  • Összesen
    109 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    625 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2769.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    1439 mg
  • Nátrium
    669 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1535.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1395 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    621 micro
  • Kolin:
    355 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    5009 micro
  • β-karotin
    12439 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2400 micro
Összesen 2386 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    230 micro
  • β-karotin
    571 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A rizshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkehúst alaposan átmossuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy kizsírozott tepsibe tesszük. Egy pohár vizet lehet alá borítani.
  2. A sárgarépát, hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, megmossuk, és apró darabokra vágjuk. A kukoricát és a cukorborsót is átmossuk, lecsepegtetjük. Ezután a csirkére halmozzuk.
  3. Letakarva 180 fokon, 30 percet sütjük. Amikor ez lejár, levesszük a tetőt, és elfőzzük a levét.
  4. Közben egy edényben zsírt hevítünk, és üvegesre pirítjuk a megmosott rizst, ha ez kész, másfélszeres vízzel felöntjük, és 10 percig főzzük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4038
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

3 évvel ezelőtt találkoztunk a Reg-Enor diétával, és azóta eszerint étkezünk. Ez a recept az egyik kedvencünk. Egyszerű, gyors, finom. :)

Hozzávalók

A húshoz

A rizshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...