r
Nosalty Logó

Rebarbarás kevert pite Kláritól

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Szekeres Lajosné Klári
Rebarbarás kevert pite Kláritól
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Süti

Öntet

2368
Kalória
34.5g
Fehérje
330.2g
Szénhidrátok
105.1g
Zsír
407.3g
Víz
283.1g
Koleszterin
8.8g
Rost
199.9g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 2368 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 4735 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Süti

Öntet

Összesen 223 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    105.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2719 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    1033 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    330.2 g
  • Cukor
    200 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    407.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    838 micro
Összesen 2368 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    68.9 g

Zsír

  • Összesen
    210.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    566 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5438 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    1732 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    2066 mg
  • Nátrium
    1284 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    660.4 g
  • Cukor
    400 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    814.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    123 micro
  • K vitamin:
    165 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    521 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1677 micro
Összesen 4735 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    38.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 223 kcal

Elkészítés

Süti

  1. Veszünk egy nagyobb tálat, beleöntjük a joghurtot, a kefirt, a cukrot, a tojáskát, a vaníliás cukrot és a csipet sót, majd habverővel jól összekeverjük. Ezután beleszórjuk a sütőporos lisztet. Ezzel is elkeverjük.
  2. A tepsit kikenjük margarinnal, majd kilisztezzük és a tészta felét beleöntjük. Az egy centis darabokra vágott rebarbara felét rászórjuk a tészta tetejére.
  3. Majd beborítjuk a tészta másik felével és a barna cukorba forgatott feldarabolt rebarbarát rászórjuk a tetejére. 180 C-os légkeveréses sütőben, 25 -30 perc alatt megsütjük.

Öntet

  1. A feldarabolt rebarbarát megszórjuk a cukorral, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Teljesen puhára főzzük, majd egy levesszűrón átpasszírozzuk.
  2. Tálalásnál a kockára vágott rebarbarás szeletekhez igény szerint tejszínhabot is kínálhatunk és meglocsoljuk rebarbara öntettel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Áfonyás pite

A házi pitéknek nincsen párja, pláne, ha vesszük a fáradságot, és a vajas tésztát is két kézzel készítjük el hozzá. Bármilyen bogyós gyümölcsből mennyei pitét készíthetünk, ...

Rosanics Petra

Marhahúsos empanada

Spanyolországban és a dél-amerikai országokan honos finomság az empanada, amelynek tradicionális verziója szaftos marhahúsraguval készül. Az omlós tészta és a fűszeres belső kettőse ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!