Rebarbarás kevert pite Kláritól
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Szekeres Lajosné Klári
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
Süti
-
100g görög joghurt103 kcal
-
100g kefir61 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
-
173g cukor668 kcal
-
83g tojás104 kcal
-
19 kcal
-
6g sütőpor3 kcal
-
0g só0 kcal
-
150g finomliszt546 kcal
-
200g rebarbara32 kcal
-
5g barna cukor19 kcal
Öntet
Összesen
2368
kcal
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
Süti
-
200g görög joghurt206 kcal
-
200g kefir122 kcal
-
170g napraforgó olaj1503 kcal
-
345g cukor1335 kcal
-
165g tojás208 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
0g só0 kcal
-
300g finomliszt1092 kcal
-
400g rebarbara63 kcal
-
10g barna cukor38 kcal
Öntet
Összesen
4735
kcal
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
Süti
-
9.4g görög joghurt10 kcal
-
9.4g kefir6 kcal
-
70 kcal
-
16.2g cukor63 kcal
-
7.7g tojás10 kcal
-
0.5g vaníliás cukor2 kcal
-
0.6g sütőpor0 kcal
-
0g só0 kcal
-
14.1g finomliszt51 kcal
-
18.8g rebarbara3 kcal
-
0.5g barna cukor2 kcal
Öntet
Összesen
223
kcal
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 34.5 g
Zsír
-
Összesen 105.1 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 43 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 33 g
-
Koleszterin 283 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2719 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 866 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 1033 mg
-
Nátrium 642 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 330.2 g
-
Cukor 200 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 407.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 156 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 37 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 62 micro
-
K vitamin: 82 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 260 mg
-
Retinol - A vitamin: 143 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 165 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 838 micro
Összesen
2368
kcal
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 68.9 g
Zsír
-
Összesen 210.3 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 86 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 67 g
-
Koleszterin 566 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5438 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 159 mg
-
Kálcium 1732 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 2066 mg
-
Nátrium 1284 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 660.4 g
-
Cukor 400 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 814.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 313 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 73 mg
-
C vitamin: 43 mg
-
D vitamin: 123 micro
-
K vitamin: 165 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 197 micro
-
Kolin: 521 mg
-
Retinol - A vitamin: 286 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 330 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1677 micro
Összesen
4735
kcal
- 4% Fehérje
- 38% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 9.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 255.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 60 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 38.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 79 micro
Összesen
223
kcal
Hozzávalók
Süti
-
2 dl görög joghurt
-
2 dl napraforgó olaj
-
1.5 bögre cukor
-
3 db tojás
-
1 csomag vaníliás cukor
-
1 csomag sütőpor
-
1 csipet só
-
2 bögre finomliszt
-
40 dkg rebarbara
-
1 ek barna cukor
Öntet
Elkészítés
Süti
- Veszünk egy nagyobb tálat, beleöntjük a joghurtot, a kefirt, a cukrot, a tojáskát, a vaníliás cukrot és a csipet sót, majd habverővel jól összekeverjük. Ezután beleszórjuk a sütőporos lisztet. Ezzel is elkeverjük.
- A tepsit kikenjük margarinnal, majd kilisztezzük és a tészta felét beleöntjük. Az egy centis darabokra vágott rebarbara felét rászórjuk a tészta tetejére.
- Majd beborítjuk a tészta másik felével és a barna cukorba forgatott feldarabolt rebarbarát rászórjuk a tetejére. 180 C-os légkeveréses sütőben, 25 -30 perc alatt megsütjük.
Öntet
- A feldarabolt rebarbarát megszórjuk a cukorral, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Teljesen puhára főzzük, majd egy levesszűrón átpasszírozzuk.
- Tálalásnál a kockára vágott rebarbarás szeletekhez igény szerint tejszínhabot is kínálhatunk és meglocsoljuk rebarbara öntettel.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 3
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 136
- Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Szekeres Lajosné Klári
122 recept