adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
200g sertés rövidkaraj332 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
708
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
400g sertés rövidkaraj664 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
Összesen
1415
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
82.5g sertés rövidkaraj137 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
17.5g napraforgó olaj155 kcal
Összesen
292
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.7 g
Zsír
-
Összesen 59.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 128 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 645.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 432 mg
-
Nátrium 94 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 140.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 115 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
708
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85.4 g
Zsír
-
Összesen 118.3 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 65 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 39 g
-
Koleszterin 256 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1291.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 106 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 96 mg
-
Foszfor 864 mg
-
Nátrium 188 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 280.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 35 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 229 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1415
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.6 g
Zsír
-
Összesen 24.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 266.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 178 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 57.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
292
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst megmossuk, szárazra töröljük. Eltávolítjuk a hártyákat a széléről. Jól kiverjük.
- A húst sózzuk, borsozzuk, felgöngyölítjük, és fogvájóval megtűzzük.
- Forró olajban aranybarnára sütjük.
- Tálalás előtt a fogvájókat kivesszük.
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 55
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 10749
- Feltöltés dátuma: 2013. március 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
8zsuzsa8
210 recept
Első szakácskönyvemből való, az 1968-ban kiadott Maria Hajková Szakácskönyvéből. Gyorsan készülő, ízes feltét bármilyen zöldség, főzelék mellé.