r
Nosalty Logó

Rántott palacsinta parizerrel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
pötyi64
Rántott palacsinta parizerrel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 1415 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 7078 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A palacsintához

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 340 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    105.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1689.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    344 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    929 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    103 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    256 micro
Összesen 1415 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.8 g

Zsír

  • Összesen
    527.9 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    224 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    172 g
  • Koleszterin
    1023 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8449.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    260 mg
  • Kálcium
    1720 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    1564 mg
  • Nátrium
    4646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    438.3 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    514.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    702 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    184 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    447 micro
  • Kolin:
    793 mg
  • Retinol - A vitamin:
    700 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1280 micro
Összesen 7078 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 340 kcal

Hozzávalók

A palacsintához

A töltelékhez

A panírozáshoz

Elkészítés

A palacsintához

  1. A töltelékhez apróra vágjuk a parizert, beletesszük egy tálba, majd ráütjük a tojást.
  2. Beletesszük a reszelt sajtot, a zsemlemorzsát, összekeverjük. (Ha túl sűrű lenne az alapunk, teszünk hozzá még 1 tojást.)
  3. Mikor ezzel megvagyunk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és a fűszereket. Jól átkeverjük.
  4. Fogunk egy palacsintát, megkenjük a töltelékkel, és összehajtogatjuk . Mindegyikkel így járunk el.
  5. Panírozzuk (liszt, tojás , zsemlemorzsa), majd bő olajban sütjük. Melegen tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 8423
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 29.

Ajánló

Ajánlom azoknak, akik szeretik a rántott dolgokat. Tartármártást ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pötyi64 57 recept

Vasárnapi próbálkozásaim egyike volt ez a parizeres változat, már kb. 15 évvel ezelőtt. Azóta szerepel az itthoni étlapunkon. Lányom a (palacsinta) szívét is belesütötte a receptbe. :)

Hozzávalók

A palacsintához

A töltelékhez

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...