r
Nosalty Logó

Rántott camembert pankó morzsában tartármártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
timu
Rántott camembert pankó morzsában tartármártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 263 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

A sajthoz

A tartármártáshoz

Elkészítés

A sajthoz

  1. A camembert-t vágjuk 4 felé.
  2. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze.
  3. Először a lisztben forgassuk meg.
  4. Utána a tojásban.
  5. Fontos lépés, hogy most megint a lisztben.
  6. És még egyszer a tojásban.
  7. Végül a pankó morzsában.
  8. Következő fontos lépés, hogy most tegyük be a fagyasztóba kb. 15-20 percre.
  9. Egy lábosba olajat hevítünk. Kb. 1 cm magas legyen az edényben. Forró olajban kezdjük el kisütni.
  10. Semmiképp ne villával nyúljunk hozzá, mert ha kilyukasztjuk, kifolyik a sajt! Egy csipesz vagy lapát segítségével fordítsuk meg, ha látjuk, hogy az alja már aranybarna. Kb. 2 perc oldalanként. Papírtörlőre szedve lecsepegtetjük.
  11. Most jöhet a villa! Belül folyik, és a pankó morzsának köszönhetően kívül extra ropogós.

A tartármártáshoz

  1. A tartárhoz a tejfölt, mustárt, majonézt keverjük össze, ízesítjük sóval, borssal, pár csepp citromlével és egy csipet cukorral. Felhasználásig tegyük hűtőbe.
  2. Jó étvágyat :)
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4642
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 23.

Ajánló

Egy üveg jól behűtött sörrel vagy borral az igazi :) Köretként sült krumplit vagy salátát ajánlok.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a Foci VB, mindenki focilázban él. Ilyenkor előkerülnek a sörkorcsolyák, a tv nézős falatkák. A tökéletes rántott camembert belül folyik, kívül ropogós. Sokan csak étteremben esznek rántott sajtot, mert félnek, hogy szétfolyik sütés közben, pedig pár trükköt betartva garantált a siker. Kicsik is, nagyok is imádni fogják. A recept egy adagra készült. Személyenként egy camemberttel számoljunk.

Hozzávalók

A sajthoz

A tartármártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...