Rakott krumpli hagymásan
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
620
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
600g burgonya347 kcal
-
275g tojás346 kcal
-
100g kolbász452 kcal
-
100g virsli269 kcal
-
450g tejföl891 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
2479
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
152
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.6 g
Zsír
-
Összesen 47.6 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 308 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1393.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 232 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 318 mg
-
Nátrium 757 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.3 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 250.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 256 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 214 mg
-
Retinol - A vitamin: 253 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 320 micro
Összesen
620
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 86.3 g
Zsír
-
Összesen 190.3 g
-
Telített zsírsav 80 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 48 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 1232 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5575.4 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 121 mg
-
Kálcium 930 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 201 mg
-
Foszfor 1272 mg
-
Nátrium 3029 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 109.2 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 1002.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1024 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 101 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 227 micro
-
Kolin: 857 mg
-
Retinol - A vitamin: 1011 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 118 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1279 micro
Összesen
2479
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 11.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 76 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 341.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 57 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 78 mg
-
Nátrium 186 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 78 micro
Összesen
152
kcal
Hozzávalók
-
6 db burgonya
-
5 db tojás
-
10 dkg kolbász
-
450 g tejföl
-
1 db vöröshagyma
-
2 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A krumplikat puhára főzzük, miután kihűltek, meghámozzuk. Tojásokat szintén feltesszük főzni.
- Minden hozzávalót karikázzunk fel.
- A tál aljába olajat öntünk, és elkezdjük rétegezni a hozzávalókat, minden réteget kenjünk meg jó alaposan tejföllel, és sózzuk meg.
- Miután elkészültünk, a tetejére is hagyjunk tejfölt, és így tegyük be a sütőbe. Miután érezni kezdjük a finom illatát, lassan el is készül a rakott krumplink.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 76
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9276
- Feltöltés dátuma: 2012. március 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egyik ismerősömtől hallottam, hogy ők szoktak a rakott krumpliba hagymát tenni... Én most elsőre nem voltam olyan bátor, és csak éppen egy kicsit tettem bele... De nagyon finom volt, máskor tuti beleteszem amennyit kell! :D