Rakott burgonya Vivuctól
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Vivuc
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
1316
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
2632
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 52.4 g
Zsír
-
Összesen 103.5 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 611 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3250.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 50 mg
-
Kálcium 472 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 84 mg
-
Foszfor 574 mg
-
Nátrium 2063 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 413.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 537 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 110 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 422 mg
-
Retinol - A vitamin: 528 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 79 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 449 micro
Összesen
1316
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 104.7 g
Zsír
-
Összesen 207 g
-
Telített zsírsav 94 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 1222 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6500.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 99 mg
-
Kálcium 945 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 167 mg
-
Foszfor 1149 mg
-
Nátrium 4127 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 89.4 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 827.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1073 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 78 mg
-
D vitamin: 219 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 198 micro
-
Kolin: 845 mg
-
Retinol - A vitamin: 1056 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 157 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 899 micro
Összesen
2632
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.3 g
Zsír
-
Összesen 14.4 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 85 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 451.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 80 mg
-
Nátrium 287 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 75 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
183
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Meghámozzuk a krumplit, és sós vízben egyben megfőzzük. Megfőzzük a tojásokat. Felkarikázzuk a kolbászt, ha nagyon puha, akkor elősütjük, hogy ne engedjen később sok levet, és ne áztassa el a kész fogást.
- Ha minden megfőtt, megpucoljuk a tojást, felszeleteljük, a krumplit is felkarikázzuk kb. fél ujjnyi vastag szeletekre.
- Elővesszük a tepsit (nálam 20x10 méretű). Egy-két kolbászkarikát elszórunk a tesi alján, azután kezdjük a rétegezést. Egy réteg krumpli, rá tojások, rá kolbász, majd erre egy réteg tejföl. Így tovább, míg el nem fogynak az alapanyagok. A tetejére kerül majd a sajt.
- Sütőbe toljuk: 180 fok 20-25 perc
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 20x10
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7316
- Feltöltés dátuma: 2018. október 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Vivuc
22 recept
Nagyon szeretjük a rakott krumplit rengeteg tejföllel! Ez a kedvenc családi recept hozzá, gyorsan kész, na de még gyorsabban elfogy! :)