adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
200g csirkemellfilé240 kcal
-
38g kolbász170 kcal
-
25g füstölt szalonna164 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
0g só0 kcal
-
10g napraforgó olaj88 kcal
-
0 kcal
Összesen
695
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
800g csirkemellfilé960 kcal
-
150g kolbász678 kcal
-
100g füstölt szalonna655 kcal
-
360g vöröshagyma131 kcal
-
0g só0 kcal
-
40g napraforgó olaj354 kcal
-
0 kcal
Összesen
2778
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
55.2g csirkemellfilé66 kcal
-
10.3g kolbász47 kcal
-
6.9g füstölt szalonna45 kcal
-
24.8g vöröshagyma9 kcal
-
0g só0 kcal
-
2.8g napraforgó olaj24 kcal
-
0 kcal
Összesen
191
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.7 g
Zsír
-
Összesen 47.7 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 169 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1352.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 46 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 471 mg
-
Nátrium 737 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 226.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
695
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 223 g
Zsír
-
Összesen 190.9 g
-
Telített zsírsav 59 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 674 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5409.6 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 186 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 260 mg
-
Foszfor 1885 mg
-
Nátrium 2948 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 905.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 75 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 21 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 82 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 135 micro
-
Kolin: 677 mg
-
Retinol - A vitamin: 75 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
2778
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 13.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 373.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 130 mg
-
Nátrium 203 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 62.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
191
kcal
Hozzávalók
-
800 g csirkemellfilé
-
150 g kolbász
-
100 g füstölt szalonna
-
4 közepes fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
5 ek napraforgó olaj
-
2 kávéskanál fűszerpaprika
Elkészítés
- A csirkehúst megtisztítjuk, 2-3 cm-es kockákra vágjuk, enyhén sózzuk. A kolbászt felkarikázzuk. A szalonna bőrkéjét levágjuk, kb. fél centiméteres szeletekre vágjuk, a szeleteket pedig két centis darabokra. A hagymákat megpucoljuk, fél centis karikákra szeleteljük.
- A nyársakra tűzdeljük tetszőlegesen váltakozva az felszeletelt alapanyagokat. A pirospaprikát az olajba keverjük és megkenjük vele a kész nyársak minden oldalát.
- Parázsló faszén felett kb. 20 perc alatt megsütjük, közben néhányszor megforgatjuk, hogy mindenhol egyenletesen átsüljön. Zöld saláta illik hozzá.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 450
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 68938
- Feltöltés dátuma: 2008. május 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
Petra
537 recept
A rablóhús is tipikusan az az étel, mely változatainak se szeri, se száma. Nálunk nagy családi kedvenc, édesapám reszortja, mindig ő készíti. Ez most kivételesen az én kezem műve, de pontról pontra ugyanazokkal a hozzávalókkal.