r
Nosalty Logó

Pizzás kifli "hiper" módon

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
mumuska
Pizzás kifli "hiper" módon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
kenyérsütő
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 630 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2515 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 252 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1677 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    271 mg
  • Nátrium
    1096 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    452 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 630 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    81.4 g

Zsír

  • Összesen
    59 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6708 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    865 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    1086 mg
  • Nátrium
    4385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    407.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    440.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    579 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    352 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    556 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 2515 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    180 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 252 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A kifli hozzávalóit kenyérsütő gépbe tesszük, és 20 perc alatt kidagasztjuk. Persze ezt a lépést kézzel is csinálhatjuk, de hát használjuk ki a technikai vívmányokat!
  2. Ezután kelesztőtálba téve duplájára kelesztjük.
  3. 10 egyforma darabra vágjuk (kb. 80-90 g), és gombóccá formázzuk. Pár percig pihentetjük, és ovális alakúra nyújtjuk, és az egyik végétől feltekerjük.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, jó nagy távolságot hagyva köztük. Ezután letakarjuk és hagyjuk, hogy duplájára keljenek.
  5. Ha megkeltek, hosszában bevágjuk, és így szétnyílnak.
  6. A ketchupból, pizzakrémből, és főszerből szósz keverünk, és megkenjük vele a kifliket. Megszórjuk reszelt sajttal (bármilyen fajta), és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 101 alkalommal
  • Receptkönyvben: 207
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 29401
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 18.

Ajánló

Egy pohár vörösborral szülői, teával pedig nagyszerű gyermek vacsi lehet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
mumuska 37 recept

A férjem imádja a pizzát. Nemrégiben az egyik hipermarketben a nagy bevásárlás alkalmával megéhezett, és megkóstolta a pékségben kapható pizzás kiflit, ami nagyon ízlett neki. Sajnos tudom, hogy nem tudom, hogy mi van benne, ezért úgy gondoltam, hogy otthon megpróbálom megsütni. A tésztája egy már jól kipróbált kifli tészta, a szósz hosszú próbálgatás végeredménye, ugyanúgy ahogyan a forma is.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...