r
Nosalty Logó

Pizza Vandre konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pizza Vandre konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 823 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 4110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 235 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29 g

Zsír

  • Összesen
    36.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2568.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    411 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    1692 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 823 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.1 g

Zsír

  • Összesen
    184.7 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    482 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12843 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    2055 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    1812 mg
  • Nátrium
    8459 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    460 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    671.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1135 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1110 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    119 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    761 micro
Összesen 4110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    738.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    486 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 235 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet egy tálba teszük, majd elkészítjük az élesztős részét: 2 decis bögrébe 1 dl langyos tejet öntünk 1 kk cukorralösszekeverve, és belemorzsoljuk az élesztőt, ha az élesztőt a bögre tetején lehet látni, akkor a lisztbe öntjük.
  2. A tejfölt, atejet, a megfőtt, villával összetört burgonyához adjuk. Sózzuk, cukrozzuk.
  3. Jól összegyúrjuk, majd a tésztát meleg helyre rakva 45 percig a duplájára kelesztjük.
  4. Lapos gáztepsi méretűre kinyújtjuk, zsírozott tepsibe berakjuk.
  5. Tetejét megkenjük a lereszelt fokhagymával összekevert tejföllel, és a feltéteket rászórjuk, tetejére reszelt sajt kerül.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13932
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 25.

Ajánló

90 napos diétázóknak szénhidrát napra ez a recept nagyon jó. A tej helyett a víz használható. A tejföl is elhagyható... A szalámi, kolbász helyett meg másmilyen feltét rárakható...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizza készítése nagyon könnyű. Én bevallom eleinte tartottam tőle, hogy kudarc ér, de amióta az első pizzámnak nagy sikere lett, azóta rengetegszer elkészítettem...

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...