Pikáns csirkecomb vele sült burgonyával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Petter
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
339
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1356
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
94
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.9 g
Zsír
-
Összesen 20.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1137.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 246 mg
-
Nátrium 792 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 149.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 64 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 125 micro
Összesen
339
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 91.6 g
Zsír
-
Összesen 83.5 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 484 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4550.6 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 95 mg
-
Kálcium 107 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 984 mg
-
Nátrium 3170 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 55.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 596.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 157 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 66 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 254 mg
-
Retinol - A vitamin: 146 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 89 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 500 micro
Összesen
1356
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.5 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 320.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 69 mg
-
Nátrium 223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 42 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
94
kcal
Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
1 tk só
-
1 ek kakukkfű
-
1 ek rozmaring
Elkészítés
- Burgonyát kockázzuk fel, ha olyan fajta, rajtahagyhatjuk a héját. Teregessük bele egy megfelelő méretű tepsibe.
- Keverjük össze a sót és fűszereket, majd dörzsöljük be a combokat. Cayenne borsot hagyjuk el, ha nem szereted a csípőset.
- Mehet rá a burgonyára, fedjük le alufóliával, majd adunk neki egy órát 180 fokon, alsó-felső sütéssel. Vegyük le a fóliát, és addig süssük, amíg jónak nem találjuk az ízlésünknek. Én jó ropogósra szoktam sütni rajta a bőrt, az kb. még 40 perc. Folyadék nem igazán kell hozzá, a csirke eleget enged magából.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 100 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 42
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 3090
- Feltöltés dátuma: 2017. május 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Petter
14 recept
Semmi extra, kísérletezhetnékem támadt!