Parmezános pirított brokkoli
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
261
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
522
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.1 g
Zsír
-
Összesen 20.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 728.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 196 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 199 mg
-
Nátrium 281 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 151.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 138 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 162 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 557 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2141 micro
Összesen
261
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.2 g
Zsír
-
Összesen 41.3 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1457.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 392 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 399 mg
-
Nátrium 562 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.2 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 302.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 139 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 277 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 325 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 195 micro
-
Kolin: 76 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 1115 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4281 micro
Összesen
522
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 247.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 68 mg
-
Nátrium 96 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 51.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 190 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 728 micro
Összesen
88
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, hagyjuk szűrődni. Egy tepsit, amelybe a brokkoli egy rétegben belefér, sütőpapírral kibélelünk.
- A brokkolit elrendezzük az előkészített tepsibe, megszórjuk az apró kockákra vágott baconnel. A fokhagymát áttörjük, elkeverjük az olajjal, majd a brokkolira locsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, jól elkavarjuk.
- Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
- Kivesszük, meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk a frissen reszelt parmezánnal. Azonnal tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 95
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 4006
- Feltöltés dátuma: 2017. február 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom köret sült húsok mellé, de önmagában is nagyon finom.