r
Nosalty Logó

Parmezános pirított brokkoli

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Parmezános pirított brokkoli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 261 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 88 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    728.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    162 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    557 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2141 micro
Összesen 261 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1457.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    392 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    562 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    302.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    277 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    325 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1115 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4281 micro
Összesen 522 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    728 micro
Összesen 88 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, hagyjuk szűrődni. Egy tepsit, amelybe a brokkoli egy rétegben belefér, sütőpapírral kibélelünk.
  2. A brokkolit elrendezzük az előkészített tepsibe, megszórjuk az apró kockákra vágott baconnel. A fokhagymát áttörjük, elkeverjük az olajjal, majd a brokkolira locsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, jól elkavarjuk.
  3. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
  4. Kivesszük, meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk a frissen reszelt parmezánnal. Azonnal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 95
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4006
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom köret sült húsok mellé, de önmagában is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk