Paradicsomos-mozzarellás csirke
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nemes-Pádár Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
789
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
Hús
-
500g csirkemellfilé600 kcal
-
0 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
100g mozzarella299 kcal
-
71 kcal
Köret
Összesen
3154
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
Hús
-
14.8g csirkemellfilé18 kcal
-
0 kcal
-
5.9g paradicsom1 kcal
-
3g mozzarella9 kcal
-
0.2g napraforgó olaj2 kcal
Köret
Összesen
93
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.2 g
Zsír
-
Összesen 35.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 170 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1379.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 300 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 140 mg
-
Foszfor 630 mg
-
Nátrium 266 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 72.6 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 510.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 300 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 82 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 168 mg
-
Retinol - A vitamin: 233 micro
-
α-karotin 51 micro
-
β-karotin 781 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1287 micro
-
Lut-zea 401 micro
Összesen
789
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 180.7 g
Zsír
-
Összesen 141.8 g
-
Telített zsírsav 75 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 679 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5517.4 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 142 mg
-
Kálcium 1199 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 560 mg
-
Foszfor 2522 mg
-
Nátrium 1062 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 290.4 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 35 mg
VÍZ
-
Összesen 2041 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1199 micro
-
B6 vitamin: 9 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 327 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 158 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 66 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 394 micro
-
Kolin: 671 mg
-
Retinol - A vitamin: 931 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 3123 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 1604 micro
Összesen
3154
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 4.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 163.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 93 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 153 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
93
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Hús
- A csirkemellet/csirkecomb filét kiolajozott tepsibe tesszük, majd bedörzsöljük grill fűszersóval.
- A húsok tetejére paradicsom zeleteket teszünk, azokra pedig mozzarella-szeleteket. Ezután kb 1 dl vizet öntünk a tepsibe, majd lefóliázzuk azt.
- A fóliázott tepsit előmelegített sütőbe tesszük, és közepes takarék lángon kb 10 percig sütjük/pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és a húst addig sütjük, ameddig a tetején a sajt szép barna, a hús omlós lesz (kb. 75 perc).
Köret
- A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat,a felmelegített tejet és habosra keverjük.
- A salátához öntetet készítünk. A natúr joghurtot a majonézzel és egy csipet szárított metélőhagymával simára keverünk.
- A húst burgonyapürével, salátával és öntettel tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Receptkönyvben: 93
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 604
- Feltöltés dátuma: 2021. május 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nemes-Pádár Csilla
48 recept