Papírban sült medvehagymás pisztráng
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
fagyufa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
665
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
665
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.4 g
Zsír
-
Összesen 48.6 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 177 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 649 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 198.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 362 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 186 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 99 mg
-
Retinol - A vitamin: 356 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
665
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.4 g
Zsír
-
Összesen 48.6 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 177 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 649 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 198.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 362 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 186 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 99 mg
-
Retinol - A vitamin: 356 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
665
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.2 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 169.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 20 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 52 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 95 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 49 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 93 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
173
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pisztrángot megmossuk, megtisztítjuk.
- A medvehagymát nagy darabokra vágjuk.
- A halat sózzuk, borssozzuk, és kibéleljük a pocakját medvehagyma-levelekkel és vajdarabokkal.
- Akkora sütőpapírra fektetjük, amelybe könnyedén becsomagolhatjuk.
- Csomagolás előtt rárakjuk a maradék medvehagymát és vajat, öntünk alá fehérbort.
- A papír széleit felhajtjuk, és tűzőgéppel lezárjuk, sütőlapra tesszük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 104
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 17267
- Feltöltés dátuma: 2011. november 07.
Ajánló
Főleg száraz fűszeres borokat: Cserszegi fűszeres vagy Irsai Olivér.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
fagyufa
13 recept
Imádom a pisztrángot, de utálom a sütőt takarítani utána, ekkor jött a sütőpapír képbe.