Őszibarackos mascarponekrém - gluténmentes
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Cafika
adag
Előkészítés
perc
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
159g őszibarack59 kcal
-
9g porcukor34 kcal
-
63g mascarpone253 kcal
-
19g joghurt11 kcal
Összesen
357
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
635g őszibarack238 kcal
-
35g porcukor135 kcal
-
250g mascarpone1010 kcal
-
75g joghurt46 kcal
Összesen
1429
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
63.8g őszibarack24 kcal
-
3.5g porcukor14 kcal
-
25.1g mascarpone102 kcal
-
7.5g joghurt5 kcal
Összesen
145
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 6.4 g
Zsír
-
Összesen 26.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 106.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.2 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 151.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 248 micro
-
β-crypt 102 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 139 micro
Összesen
357
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 25.6 g
Zsír
-
Összesen 106.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 425.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 193 mg
-
Nátrium 35 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 96.6 g
-
Cukor 90 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 607.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 118 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 991 micro
-
β-crypt 408 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 555 micro
Összesen
1429
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.6 g
Zsír
-
Összesen 10.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 42.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 19 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 41 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 56 micro
Összesen
145
kcal
Hozzávalók
-
5 db őszibarack
-
5 ek porcukor
-
250 g mascarpone
Elkészítés
- Az őszibarackokat megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, magját kivesszük.
- A porcukorral együtt pépesre mixeljük.
- A barackpépet összekeverjük a fehérjoghurttal és a mascarponéval.
- Tálacskákba töltjük nyomózsákkal vagy kanállal.
- Tálalásig hűtőben tartjuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 63
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 9125
- Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Cafika
156 recept
Az itthon talált hozzávalókból készült ez a recept.