Őszibarack krémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Sylvia Gasztro Angyal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
286g őszibarack107 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
19 kcal
-
5g barna cukor19 kcal
-
13g méz38 kcal
-
50g főzőtejszín66 kcal
-
21 kcal
-
125g víz0 kcal
-
30g tejszínhab77 kcal
Összesen
347
kcal
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
1143g őszibarack428 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
20g vaníliás cukor77 kcal
-
20g barna cukor76 kcal
-
50g méz152 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
86 kcal
-
500g víz0 kcal
-
120g tejszínhab308 kcal
Összesen
1389
kcal
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
55.1g őszibarack21 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
4 kcal
-
1g barna cukor4 kcal
-
2.4g méz7 kcal
-
9.6g főzőtejszín13 kcal
-
1.1g vaníliás pudingpor4 kcal
-
24.1g víz0 kcal
-
5.8g tejszínhab15 kcal
Összesen
68
kcal
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.1 g
Zsír
-
Összesen 13.1 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 319.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 109 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 130 mg
-
Nátrium 40 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.4 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 430 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 149 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 103 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 468 micro
-
β-crypt 184 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 250 micro
Összesen
347
kcal
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 20.3 g
Zsír
-
Összesen 52.4 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 161 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1278.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 436 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 140 mg
-
Foszfor 522 mg
-
Nátrium 161 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 229.6 g
-
Cukor 190 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 1720.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 595 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 74 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 411 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1873 micro
-
β-crypt 735 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 999 micro
Összesen
1389
kcal
- 1% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 2.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 61.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 25 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 82.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 35 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
68
kcal
Hozzávalók
-
2 db fahéjrúd
-
2 csomag vaníliás cukor
-
2 ek barna cukor
-
2 ek méz
-
2 dl főzőtejszín
-
0.5 tasak vaníliás pudingpor
-
0.5 l víz
-
8 ek tejszínhab
Elkészítés
- A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz.
- A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy fazékba tesszük, és kevés vízben a cukrokkal és a fahéjrúddal felfőzzük. A tűzről félrehúzva leturmixoljuk.
- A pudingport kikeverjük a tejszínnel. A tűzre visszahelyezzük az edényt, ízesítjük még mézzel, és behabarjuk a gyümölcslevest.
- Pár óra alatt lehűtjük, és hidegen, felkockázott barack darabokkal és tejszínhabbal tálaljuk.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 120
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 50
- Össznézettség: 40126
- Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Sylvia Gasztro Angyal
114 recept
Íme a hideg őszibarack krémleves, de melegen ajánlott! :) :)