r
Nosalty Logó

Oreokekszes-epres pudingtorta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
adrinagy
Oreokekszes-epres pudingtorta
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

511
Kalória
9.8g
Fehérje
80.7g
Szénhidrátok
14.5g
Zsír
23.9g
Víz
-
Koleszterin
2.1g
Rost
44.5g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 511 kcal
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2042 kcal
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    742.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.7 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    23.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 511 kcal
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2969.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    1200 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    1439 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    323 g
  • Cukor
    178 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    95.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 2042 kcal
  • 8% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    15 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    6.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    0 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 142 kcal

Elkészítés

  1. Szükségünk lesz egy nagyobb formára, illetve edényre, amely megadja a pudingtortánk alapját. Én egy szív alakú edényt használtam erre a célra.
  2. Az epreket alaposan megmossuk, majd egyenletes szeletekre vágjuk, vagy tojásszeletelő segítségével teljesen egyforma darabokra tudjuk szelni a gyümölcsöket, én is azt használtam. Az eperdarabokat az edény vagy forma aljába pakoljuk tetszés szerint, hiszen a tortát kiborítva ez lesz a teteje.
  3. Ezután az Oreo kekszet tetszőleges méretűre szeleteljük vagy tördeljük.
  4. Elkészítjük a vaníliapudingot, ahogyan az elkészítési javaslat írja, majd amikor már kissé kihűlt, hozzátesszük az Oreokeksz-darabokat, és jól összekeverjük a pudingot.
  5. Ezt az Oreos pudingot szépen és óvatosan ráöntjük az eperdarabokra, és félretesszük, hagyjuk kihűlni. Amikor kellőképp lehűlt, betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen és összeérjen. A legoptimálisabb, ha egy éjszakán át pihen a hűtőben, hiszen így összeérnek az ízek, és könnyebb lesz kiönteni a formából a pudingtortát, de az esetemben pár óra is elég volt ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen. Tetszőlegesen díszíthetjük is, majd ezután lehet tálalni, jó étvágyat. :)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: süti sütés nélkül

Gyorsan szerettem volna összedobni valamit, gondoltam, ezek a hozzávalók illenek egymáshoz, hiszen a vanília-csokoládé-eper kombináció mindig nyerő.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!