Olasz burgonyaleves pestoval
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
284
kcal
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1133
kcal
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
49
kcal
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1234.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 98 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 202 mg
-
Nátrium 827 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.4 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 220.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 55 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 54 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 150 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 632 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 8033 micro
-
Lut-zea 1242 micro
Összesen
284
kcal
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 35.7 g
Zsír
-
Összesen 31.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4939.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 391 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 396 mg
-
Foszfor 808 mg
-
Nátrium 3308 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 181.5 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 34 mg
VÍZ
-
Összesen 882.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 218 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 214 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 599 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 355 micro
-
Kolin: 197 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 152 micro
-
β-karotin 2529 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 32131 micro
-
Lut-zea 4967 micro
Összesen
1133
kcal
- 3% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 1.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 209.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 34 mg
-
Nátrium 140 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 37.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 107 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1363 micro
-
Lut-zea 211 micro
Összesen
49
kcal
Hozzávalók
-
800 ml zöldség alaplé
-
800 g burgonya
-
70 g szárított paradicsom
-
4 db újhagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek fenyőmag
-
4 ek pesto
Elkészítés
- A burgonyát meghántjuk, mossuk, kockákra vágjuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. A fenyőmagot aranybarnára pirítjuk.
- A burgonyát a levessel felfőzzük, lefedve kb. 15 percig főzzük.
- Hozzáadjuk a leszűrt babot és a paradicsomot. További 5 percig főzzük.
- Hozzáadjuk a hagymát, és további 5 percig főzzük. A levest sóval, borssal ízesítjük.
- A levest tányérokba osztjuk, a pestoval és a fenyőmaggal megszórva tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 1945
- Feltöltés dátuma: 2014. március 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy másfajta burgonyaleves.