r
Nosalty Logó

New York cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
New York cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A masszához

A formához

Összesen 1150 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A masszához

A formához

Összesen 4602 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A masszához

A formához

Összesen 281 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.5 g

Zsír

  • Összesen
    81.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    560.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.7 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    249 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 1150 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    324.5 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    976 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2240.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    328 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    556 mg
  • Nátrium
    1234 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    322.7 g
  • Cukor
    202 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    996 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    619 mg
  • Retinol - A vitamin:
    981 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    982 micro
Összesen 4602 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 281 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A masszához

A formához

Elkészítés

A masszához

  1. A kekszet aprítógépben összemorzsoljuk, de ez megoldható egy fagyasztózacskó és egy nyújtófa segítségével is.
  2. A vajat megolvasztjuk, a darált keksszel összegyúrjuk.
  3. A masszát a tortaforma aljába tesszük és laposra nyomkodjuk alapnak, ehhez jó szolgálatot tesz egy bögre alja. A sütőben (középen, légkeverésnél 160 fokon) 10 percig sütjük.
  4. Közben a szobahőmérsékletű krémsajtot, a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot simára keverjük. Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat, és gyorsan belekeverjük a keményítőt.
  5. A masszát a süteményalapra kenjük, és a sütőben (középen) ugyanazon a hőfokon 1 órát sütjük.
  6. A tortát késsel elválasztjuk a forma oldalától és hűlni hagyjuk.

A formához

  1. A sütőt 180 fokra melegítjük. A formát kivajazzuk,sütőpapírral kibéleljük.
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 2884
  • Tegnapi nézettség: 87
  • 7 napos nézettség: 793
  • Össznézettség: 877514
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 07.

Ajánló

Citrommal, citromhéjjal, mazsolával, gyümölcsökkel is készíthető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A New York-i krémsajttortát bátran ajánlom annak is, aki az amerika konyhával szeretne megismerkedni, de annak is, aki csak egy gyors, különleges, de könnyen elkészíthető desszerttel szeretne kedveskedni vendégeinek vagy családjának.Biztos siker és elronthatatlan. A fogyasztását megelőző napon érdemes elkészíteni, mert másnap még finomabb. A tökéletes élmény kedvéért javaslom, hogy egy kellemes amerikai film nézése közben kóstoljuk meg...

Hozzávalók

A masszához

A formához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...