r
Nosalty Logó

Narancsos-túrós kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ana's Kitchen
Narancsos-túrós kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 744 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 276 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    737.6 g
  • Cink
    110 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    85 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 744 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.6 g

Zsír

  • Összesen
    207.2 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    63 g
  • Koleszterin
    586 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4425.4 g
  • Cink
    657 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    792 mg
  • Vas
    508 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    1603 mg
  • Nátrium
    426 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    23 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    527.6 g
  • Cukor
    181 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    732.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    68 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    532 mg
  • Retinol - A vitamin:
    327 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    146 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 4462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    19 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 276 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt melegítsük el 170 C fokra. Ennek a süteménynek az elkészítéséhez szükségünk lesz egy turmixgépre. A narancs héját reszeljük le és facsarjuk ki a levét, majd tegyük félre.
  2. A tojásokat, a túrót és a folyékony hozzávalókat kivéve a narancslevet, tegyük bele a turmixgép tartályába és alaposan mixeljük össze homogén állagúvá.
  3. Ezután fogjunk egy keverőtálat, öntsük bele a masszát és adjuk hozzá a többi a hozzávalót, a lisztet, a sütőport, a narancshéjat és a levét. Keverjük csomómentesre kézi habverővel, hogy szép sűrű legyen.
  4. A tepsi mérete 28 x 34 cm. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntsük át a masszánkat és 35 - 40 perc alatt süssük meg. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült el.
  5. Porcukorral meghintve és narancsszeletekkel tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28x34
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 168
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 43
  • Össznézettség: 12836
  • Feltöltés dátuma: 2021. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Narancsos-túrós kevert süti
Ana's Kitchen 139 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...