r
Nosalty Logó

Milánói spagetti Jahmaica konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sun.flower.5
Milánói spagetti Jahmaica konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 877 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3507 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 238 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37 g

Zsír

  • Összesen
    34.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2077.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    1283 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10067 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 877 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147.8 g

Zsír

  • Összesen
    138 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8308.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    373 mg
  • Kálcium
    831 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1562 mg
  • Nátrium
    5134 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.1 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1307 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    1290 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    40270 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 3507 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    563.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    348 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2730 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 238 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajban megpirítjuk a kockára vágott párizsit és a gombát, legjobb wokban vagy mélyebb teflonban.
  2. Megszórjuk fűszerpaprikával, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomkonzervet és kb. 1dl vizet, szükség szerint. Kis cukorral lágyítjuk a paradicsom savanyú ízét.
  3. Közben lobogva forró vízben kifőzzük a spagetti tésztát, és a szószhoz szedjük, közvetlen a főzővízből, ez által még szaftosabb lesz a tésztánk.
  4. Tányérra szedjük, sajtot reszelünk a tetejére.
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 101
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 14866
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Milánói spagetti Jahmaica konyhájából
sun.flower.5 14 recept

Egyszerű és finom olaszos tésztaétel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...