Mangó lassi 2. -vaníliás
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
93
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
371
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 267.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 113 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 88 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 296.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 459 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 16 micro
Összesen
93
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 13.8 g
Zsír
-
Összesen 11.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1071.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 450 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 75 mg
-
Foszfor 353 mg
-
Nátrium 181 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.9 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 1186.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 242 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 105 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 145 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 89 micro
-
α-karotin 26 micro
-
β-karotin 1834 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 9 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
371
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 0.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 77.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 25 mg
-
Nátrium 13 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 85.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 132 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
26
kcal
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 114
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7300
- Feltöltés dátuma: 2010. október 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A lassi fűszerezett, habosított, higított joghurt, ami egyrészről hűsít a forró napokon, másrészröl tökéletesen nyugtatja a nyálkahártyát egy-egy fűszeresebb fogás után. Ízlés szerint a lassit édesíthetjük cukorral vagy mézzel.