Mandarinos savanyú káposzta-saláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
183
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
731
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 11.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1058.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 86 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 835 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.3 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 206.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 43 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 76 micro
-
β-crypt 119 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 425 micro
Összesen
183
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 14.6 g
Zsír
-
Összesen 46.9 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4234.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 345 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 163 mg
-
Foszfor 361 mg
-
Nátrium 3341 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 77.4 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 824.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 174 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 115 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 190 micro
-
Kolin: 106 mg
-
Retinol - A vitamin: 121 micro
-
α-karotin 137 micro
-
β-karotin 303 micro
-
β-crypt 478 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1701 micro
Összesen
731
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 407.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 321 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 79.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 46 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 164 micro
Összesen
70
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát néhány vágással rövidebbre aprítjuk, majd tálba rakjuk.
- Az almát jól megmossuk, félbevágva kicsumázzuk, majd apróra vágjuk, a káposztához adjuk.
- A mandarin konzervet leszűrjük, a gerezdeket durvára vágjuk, a káposztához adjuk.
- Ízles szerint köménnyel megszórjuk, hozzáadjuk a tejfölt, és jól összekavarjuk.
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 71
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 2773
- Feltöltés dátuma: 2013. január 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom saláta.