r
Nosalty Logó

Mályvacukros brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Maria.
Mályvacukros brownie
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez és a szóráshoz

Összesen 839 kcal
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez és a szóráshoz

Összesen 5023 kcal
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez és a szóráshoz

Összesen 412 kcal
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    560.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    245 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.4 g
  • Cukor
    69 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    261 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 839 kcal
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    254.4 g
  • Telített zsírsav
    151 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    977 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3363 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    588 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    568 mg
  • Foszfor
    1469 mg
  • Nátrium
    558 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    650.3 g
  • Cukor
    416 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    219 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1564 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    493 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1534 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    372 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    851 micro
Összesen 5023 kcal
  • 5% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    276.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.4 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    18 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 412 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez és a szóráshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Nagyjából 150 g a csokoladét helyezünk egy kis serpenyőbe a vajjal, és addig keverjük alacsony lángon, amíg felolvad.
  2. Melegítsük elő a sütőt.
  3. Vágjuk kockára a mályvacukrot. Öntsük a cukort, a lisztet, a kakaót, a sütőport és a mazsolát egy tálba.
  4. Üssük bele a tojást, a juharszirupot és az olvasztott csokoládékeveréket.
  5. Finomra vágjuk a többi csokoládét, és keverjük a töltelékbe a mályvacukorral.
  6. Kenjünk ki egy tepsit vajjal és sütőpapírral béleljük ki. Öntsük bele a keveréket, és süssük a sütőben 20-30 percig.
  7. Vegyük ki, és hagyjuk kissé lehűlni, majd vegyük ki a tepsiből, és szórjuk meg porcukorral.
  8. Vágjuk négyzet alakúra, vagy amilyenre szeretnénk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 5401
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 29.

Ajánló

Fagyival vagy tejszínnel isteni finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Két finomság egyben. Brownie és mályvacukor. Akik mindkettőt szeretik, most egyben is ehetik. Nagyon omlós sütemény.

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez és a szóráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...